• Service auto non stop

Roluit Jante Auto

ROLUIT JANTE AUTO

Roluit Jante Auto

Riscurile rulării cu o jantă deformată

Dacă mașina a suferit un impact cu o bordură sau vreun alt obstacol de pe carosabil, este foarte posbil ca janta să fi suferit modificări ale formei ei inițiale. Astfel se produce dezechilibrarea roții, care, la rândul ei, aduce cu sine uzura neuniformă a anvelopei. Dacă ați constatat că apar anumite vibrații în volan, sau ,,bătăi”, nu ezitați! Jantele mașinii ar putea avea nevoie de roluire. Indiferent de materialul din care sunt acestea făcute, fie aliaj, aluminiu, tablă sau oțel, noi te putem ajuta!

  • roluim orice fel de jante
  • programarea se poate face online
  • mobilitatea ta va fi redată

Roluit Jante Auto

Din păcate, pe drumurile din România, este dificil să ne imagină, că putem rula cu aceeași pereche de jante o perioadă mai lungă, fără să fie nevoie de roluire. Există două feluri de îndoituri pe care le poate suferi janta: cea care lasă aerul să iasă din anvelopă, și cele care sunt vizibile, însă nu influențează etanșarea. În primul caz, este important să remediem problema cât mai repede, pentru a putea rula în continuare. În cel de-al doilea caz de îndoituri, prejudiciul este mai mult de tip estetic, așadar ele se pot îndrepta dacă vă deranjează acest aspect.

Jante de tablă versus jante de aliaj

Există diverse avantaje și dezavantaje ale fiecărui tip de jantă. Spre exemplu, jantele de tablă sunt mai moi, se îndoaie mai repede și ruginesc. Pe de altă parte, sunt mult mai ieftine, uneori se găsesc chiar și la jumătate de preț. 

Jantele din aliaj sunt mult mai dure, nu ruginesc, și sunt, desigur, mai aspectuoase. Datorită durității lor, ele se îndoaie mai greu, însă, în cazul spargerii, va fi mult mai costisitor de reparat. 

Procedeul de roluire implică îndreptarea părților laterale ale jantelor, cu ajutorul unui utilaj special, care execută mișcări succesive și repetitive. 

Utilaje Performante

Folosim utilaje cât mai aproape de ultima generație pentru rapiditate și eficiență.

Eficient

Prin această operațiune atingem parametrii optimi de rulare ai jantei.

Rapid

Roluirea durează între 8 și 20 de minute.

Cu siguranță că este greu de crezut că o simplă roluire a jantelor le poate face să arate ,,ca noi”. O roluire făcută eficient vă poate reda mobilitatea. Cu toate acestea, prin serviciul de recondiționare jante, este posibil să redăm un aspect mai estetic jantelor dumneavoastră.

În mod normal, roluirea unei jante durează între 8 și 20 de minute. Cu toate acestea, experiența ne-a arătat că, de obicei, este nevoie și de alte operațiuni atunci când vorbim despre jantele și anvelopele mașinii, mai ales dacă aceasta a suferit un impact. De aceea, cel mai sigur este să vă programați prin WhatsApp sau telefonic.

Cu siguranță, este greu de spus. Acest aspect ține de durabilitatea jantei, de condițiile de drum pe care a fost rulată, și de bugetul dumneavoastră. Deoarece este posibil să vă doriți un set nou de jante în loc să le tot reparați pe aceleași.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!

    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button