• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Îndreptări Jante

Îndreptări Jante Brașov

Îndreptări Jante Brașov

Să le îndrept, să nu le îndrept...

Cu toții am trecut, probabil, prin diverse evenimente de-a lungul șoferiei. Cunoaștem starea drumurilor din țară, și parcă am constatat că anvelopele pierd cam mult aer în ultimul timp. Chiar și volanul are vibrații la viteze mai mari. Iar domnul de la service ne-a spus ca o jantă este ,,ovalizată” atunci când am schimbat anvelopele pentru noul sezon. 

Îndreptări Jante Brașov

Dacă vorbim de un service clasi, îndreptarea unei jante de tablă se poate face chiar primitiv. Uneori chiar li cu ciocanul sau prin lovire. Metalul se îndreaptă în cele din urmă, însă janta poate crăpa! O îndreptare eficientă este printr-o presă hidraulică, care îi conferă o forță mare, progresivă.  

Iar dacă vorbim de jante din aliaj, acestea având o duritate mai mare, îndreptarea se poate face la cald. Zona ce urmează a fi îndreptată va fi încălzită cu un arzător special. Astfel se poate manevra aliajul, care devine maleabil și nu se va mai sparge sub presiune.

Alte avantaje

La AutoChelu poți apela la serviciul de îndreptări jante fie venind la noi la service, fie prin intermediul vulcanizării mobile, disponibilă non-stop în regim de urgență. Mai mult, îți oferim:

Îndreptări Jante Brașov
 • raport corect calitate-preț
 • lucrul cu utilaje robotizate
 • eficiență și rapiditate
 • flexibilitate și amabilitate
 • transparență

Dacă ai nevoie de îndreptare jante, te rugăm să ne contactezi! Îți vom sta la dispoziție cu informații, și cu utilaje de ultimă generație, pentru o treabă bine făcută!

Ne găsești de Luni până Vineri între 08:00 – 18:00, pe str. Ecologiștilor nr. 10, la intrarea în Brașov. De asemenea, dacă aveți nevoie de acest serviciu în regim de urgență, este disponibil în cadrul vulcanizării mobile non-stop pe care v-o oferim 24/7. Vă invităm să ne contactați!

în mod normal, această operațiune durează între 8 și 20 de minute per jantă. Cu toate acestea, este posibil ca timpul total de execuție să fie puțin mai mare, în cazul în care este nevoie și de servicii conexe, precum echilibrarea roților sau altele. Echipa noastră vă va consilia și vă va pune la curent cu ceea ce este necesar a fi reparat și/sau îmbunătățit.

Îndreptări Jante Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!

  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button