• Service auto non stop

Despre Noi

Despre Noi

Roluire Jante Brașov

Neculai Ciușleanu

Manager Service Auto

Contactați-ne

+40 (761) 677 707

DE CE SĂ NE ALEGI

Valorile în care credem
ne-au adus aici

Misiunea

Misiunea noastră este de a oferi răspunsuri prompte tuturor solicitărilor clienților noștri. Mai mult de atât, tindem către simplificarea procesului de întreținere al autovehiculelor și pe crearea de parteneriate pe termen lung.

 

Viziunea

Ne dorim să devenim parteneri de încredere ai dumneavoastră, și astfel să venim în sprijinul cât mai multor clienți. Încrederea pe care ne-am câștigat-o de-a lungul timpului ne responsabilizează să devenim din ce în ce mai buni!

 

Valorile

Valorile noastre rămân calitatea, seriozitatea și transparența. Transparență deoarece ne informăm întotdeauna clienții cu privire la procedeele pe care urmează să le facem. Seriozitate, deoarece ne ținem de cuvânt. Și nu în ultimul rând, calitate, pentru că aceasta ne reprezintă.

MAI MULT

Întrebări frecvente

În 2006 am deschis porțile service-ului nostru auto. De atunci și până acum, în toți cei 14 ani de la înființare, ne-am confruntat cu o varietate de situații în domeniul auto, mai ales pe partea de roluire jante Brașov. Din toate am încercat să luăm ce este mai bun, pentru a învăța și a crește. Vă mulțumim tuturor celor care ați ales serviciile noastre!

Roluirea jantelor îndreaptă părțile laterale și profilul acestora. Aparatura performantă pe care o utilizăm face posibilă măsurarea automată a deformărilor. De aceea, atunci când o jantă a suferit un impact, roata se va dezechilibra, și este important să asigurăm echilibrarea acestora, și îndreptarea jantelor. 

Deținem o gamă variată de anvelope pe stoc, precum Nokian, Michelin, Continental și GoodYear. Per total, avem peste 20 de branduri din care puteți alege, din toate categoriile de prețuri.

În principal, feedback-ul primit a fost majoritar pozitiv. Desigur că există și excepții, lucruri pe care putem să le facem mai bine. Noi suntem recunoscători pentru fiecare recenzie sau sfat primit, deoarece ne ajută să creștem și săp devenim mai buni.

În general menținem relații durabile cu partenerii și colaboratorii noștri. Acestea sunt bazate pe încredere, și ne ajută să ne menținem sus într-o piață atât de versatilă. Recunoaștem că pasiunea pentru acest domeniu a fost ingredientul – cheie, care ne-a ajutat să continuăm chiar și în vremuri tulburi. 

 

Roluire Jante Brașov
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button