Roluirea jantelor îi va reda mașinii tale mobilitatea

Roluit jante BrașovRoluit jante Brașov

La prima achiziționare a unei mașini, fiecare proprietar se gândește că ar fi minunat ca aceasta să reziste bine în timp. Din păcate, drumurile din orașele din România nu favorizează acest lucru. Așadar, dacă vreți să aveți în continuare o experiență plăcută în timp ce conduceți, trebuie să vă anunțăm că periodic ar trebuie să mergeți la un service auto pentru îndreptarea jantelor, care suferă din cauza gropilor pe care le întâmpină. Serviciul de roluit jante Brașov vă va permite să redobândiți confortul călătoriilor de altă dată, ba chiar veți avea impresia că mașina este complet nouă. Cum? Vă zicem noi: prin echilibrarea roților. Mulți șoferi nu înțeleg diferența dintre roluirea și îndreptarea jantelor, dar cu siguranță experții de la roluit jante Brașov pot explica ce opțiune este mai potrivită pentru mașina ta.

Ce presupune procesul de roluire a jantelor?

Odată ajunși la un service auto, un tehnician vă poate scoate anvelopele pentru a echilibra jantele vehiculului. Orice fisură, îndoitură sau pată plană este notată, pentru ca tehnicianul să decidă metoda prin care vor fi îndreptate acestea. Deteriorarea marginilor jantelor poate fi completată sau netezită prin intermediul unei mașini de roluit jante. Specialiștii de roluit jante Brașov vor folosi acest utilaj pentru a îndrepta jantele din aliaj sau din oțel prin roluire, datorită unui sistem cu patru role sau prin presare hidraulică. În unele cazuri, pot fi folosite ambele variante, presarea hidraulică se produce prin intermediul unei pompe hidraulice. Printre avantajele utilizării unei mașini de roluit jante, se numără posibilitatea prinderii rapide a jantelor pe con, gabaritul redus datorită unui cadru demontabil și executarea pe aceeași mașină a două procese diferite. Așadar, mașina de roluit jante este definită de formula 2 în 1, în cadrul aceleiași prinderi, jantele pot fi roluite și presate hidraulic, datorită serviciului de roluit jante Brașov.

Înlocuirea sau roluirea jantelor?

Răspunsul la această întrebare ține de bugetul tău. Majoritatea specialiștilor afirmă că înlocuirea totală a jantelor are sens doar în cazuri drastice, ireversibile, când starea inițială a acestora nu poate fi recuperată. Procedura de înlocuire a jantelor este costisitoare, de aceea în majoritatea cazurilor, dacă șoferii se adresează la timpul potrivit la un service auto, înlocuirea jantelor nu este o opțiune viabilă. Chiar și o margine ușor îndoită a jantei poate provoca mașinii tale probleme serioase, iar cu siguranță serviciul de roluit jante Brașov este mai puțin costisitor decât schimbarea totală a anvelopelor sau alte probleme legate de motor.

Cât de grave sunt zgârieturile vizibile?

În cazul îndoiturilor, am înțeles deja că primul pas este să vă adresați la un service auto, dar mulți șoferi se mai întreabă dacă trebuie să facă același lucru și în cazul micilor zgârieturi vizibile. Tehnicienii sugerează că zgârieturile sunt mai degrabă o problemă estetică, deci dacă integritatea structurală a jantei este intactă, probabil aceasta nu are nevoie de serviciul de roluit jante Brașov. Însă, dacă nu sunteți foarte sigur de integritatea jantei și nu știți dacă aceasta este doar zgâriată sau totuși și îndoită, trebuie să mergeți la un service auto pentru o consultare. Un profesionist vă va ajuta să lăsați de o parte orice dubiu. În unele situații, problema este acoperită subtil de anvelopă și este greu să o observați fără ajutorul unui specialist.

Vezi și

Jante aliaj versus jante tablă

Jante aliaj versus jante tablă. Bătălia calității

Este o jantă din aliaj mai bună decât una din oțel? Care sunt avantajele fiecăreia? Auzim aceste întrebări și le vedem pe fiecare forum de discuție a șoferilor din întreaga lume. Bătălia calității nu încetează pe niciun minut și este firesc, căci fiecare vrem să facem cea mai potrivită alegere pentru mașina noastră, alegere care ne va ajuta să avem parte de mai puține cheltuieli pe viitor. În trecut, jantele din aliaj erau folosite doar pentru mașini de curse, având un preț pe care nu și-l putea permite orice șofer.

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button