Noutăți

Articole Recente

Roluit jante – tot ce trebuie să știi

Roluit Jante în Brașov

Într-o definire cât mai simplă, procesul de roluit jante înseamnă îndreptarea jantelor auto prin roluire. Procedura disponibilă în cadrul service-urilor auto presupune utilizarea unor utilaje performante, ceea ce înseamnă o evoluție clară de la procedeele rudimentare care se adoptau în trecut ca soluții pentru probleme similare.

Citește mai mult »

Cu roţile la cosmetică

Roluit Jante

Trăim într-o lume aflată veşnic în dezvoltare şi mişcare, iar pentru a ţine pasul, de multe ori ne vedem nevoiţi să renunţăm la plimbarea relaxantă şi să ne urcăm în maşină pentru a salva timp, însă cine salvează maşina? Din lipsă de pricepere într-ale mecanicii, de multe ori ne scapă din vedere aspecte importante pentru buna funcţionare a acesteia, iar în final, ajunegm să cheltuim prea mult timp şi bani.

Citește mai mult »

Roluirea Jantelor. Ce? Cum? De Ce?

Roluire Jante

Greșelile din trafic, indiferent că vin din partea noastră sau a altor participanți la trafic, duc la incidente mai mult sau mai puțin plăcute. Atunci când intervin defecte la nivelul jantelor, primul gând trebuie să fie la luarea unor măsuri care să remedieze situația, deoarece nu se pune problema de estetic cât de siguranța în trafic, și personală, și a celorlalți.

Citește mai mult »
Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?